Zo gesloten – Ma: 9 tot 17 – Di: 10 tot 21 – Wo tot Za: 9 tot 17

Bel/app voor een afspraak! 06 3020 3532

Heb je een vraag? Stuur ons een appje!
KNIPPEN

 

"Wij maken haar wat bij jou past"

A
€40
B

Knippen + Stylen

47,50
C

Knippen + Stylen lang haar

€55
UPDO
A

We starten met het ADVIES GESPREK. Hierin bespreken we oa. wat je stijl is, wat voor gelegenheid je hebt, wat je aantrekt en wat de beste vertaling hierin is naar jouw updo! Omdat je haar al gewassen en eventueel geprept is thuis, kunnen we meteen aan de slag met jouw updo! Haarspeldjes en stylingsproducten zijn met deze QUICK UPDO uiteraard inclusief!

€37,50
B

Pakket A plus: De behandeling in onze ‘wasstraat’ met een heerlijke WAS sessie en afgesloten met een VERZORGING geschikt voor jouw haartype. Terug bij de spiegel begint het DROGEN en PREPPEN van je haar met de lekkerste PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en stijl! Met deze basis kunnen we voor jou de tofste look maken die goed blijft zitten!

50
C

Alles van pakket A plus:

De behandeling in onze ‘wasstraat’ met een heerlijke WAS sessie en afgesloten met een VERZORGING geschikt voor jouw haartype. Terug bij de spiegel begint het DROGEN en PREPPEN van je haar met de lekkerste PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en stijl! Dan gaan we aan de slag met de KRULTANG voor die prachtige GLAM look en extra stevigheid. Vanuit daar steken we je haar in de besproken UPDO.

67,50
HIGHLIGHTS
A

Met HIGHLIGHTS A wordt een klein gedeelte van highlights bijgewerkt of een deel highlight ingezet. Om je haar zo gezond en sterk mogelijk te houden gebruiken we heel graag OLAPLEX. De verf wordt uitgespoeld en je haar GEWASSEN en VERZORGD. Het kleurproces wordt gefinished met een TONER die jouw highlights de juiste tint geeft die perfect bij jou past. En tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN die jouw look verzorgen en versterken.

Inclusief knippen + €25

 

€107,50
B

Met HIGHLIGHTS B wordt een groot gedeelte van je highlights bijgewerkt of een groot gedeelte highlight ingezet. Om je haar zo gezond en sterk mogelijk te houden gebruiken we heel graag OLAPLEX tijdens de kleuring. De verf wordt uitgespoeld en je haar GEWASSEN en VERZORGD. Het kleurproces wordt gefinished met een TONER die jouw highlights de juiste tint geeft die perfect bij jou past. En tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN die jouw look verzorgen en versterken.

Inclusief knippen + €25

€130
C

Met HIGHLIGHTS C wordt je hele haar ingezet of bijgewerkt met highlights. Om je haar zo gezond en sterk mogelijk te houden gebruiken we heel graag OLAPLEX tijdens de kleuring. De verf wordt uitgespoeld en je haar GEWASSEN en VERZORGD. Het kleurproces wordt gefinished met een TONER die jouw highlights de juiste tint geeft die perfect bij jou past. En tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN die jouw look verzorgen en versterken.

inclusief knippen +€25

€150
KLEUREN
A

Met KLEUR A wordt alleen je aanzet bijgewerkt. Tijdens het ADVIES GESPREK bespreken we de kleur die mooi aansluit bij de de kleur in je lengtes en punten. De verf wordt uitgespoeld en je haar GEWASSEN en VERZORGD. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Inclusief knippen + €25

€60
B

Met KLEUR B wordt je aanzet bijgewerkt en je lengtes en punten krijgen een milde opfris (in)kleuring die daar mooi bij past. Welke kleur er goed bij jou past bespreken we uitgebreid in het ADVIES GESPREK. De verf wordt uitgespoeld en je haar GEWASSEN en VERZORGD. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Inclusief knippen + €25
Lang haar toeslag + €15

€72,50
C

Pakket A plus: je lengten en punten worden gekleurd met CELLOPHANES. Dit is een verzorgende kleur+glans behandeling. In het ADVIES GESPREK wordt uitgebreid gesproken welke kleur het beste bij je past. De kleuring wordt uitgespoeld en je haar GEWASSEN en VERZORGD. Daarna wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Inclusief knippen +€25
Langhaar toeslag +€15

€92,50
OVERIGE BEHANDELINGEN

 
Cellophanes

CELLOPHANES is een super verzorgende kleur-glans behandeling. Versterk je natuurlijke haarkleur met deze transparante kleuring of geef je geverfde haar een extra verzorgende kleur boost! Na de kleuring wordt je haar uitgespoeld en je haar GEWASSEN en VERZORGD. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Inclusief knippen + €25,-
Lang haar toeslag + €15,-

 

€52,50
Herstel behandeling + advies

Met de OLAPLEX HERSTELBEHANDELING wordt je haar van binnenuit gevoed en hersteld. De behandeling vindt plaats in onze ‘wasstraat’. Na de herstelbehandeling krijgt je haar een heerlijke hoofdmassage en wordt GESTYLED met PRODUCTEN die het beste passen bij jouw haartype en haarstijl. Je gaat naar huis met een aantal samples om thuis lekker uit te testen.

 

 

€50
Kids

Bij KNIPPEN voor de mini’s ™ 12 jaar is WASSEN (indien nodig) inclusief. Na de knipbehandeling wordt het haar GESTYLED en naar wens gesprayd met FUNKY KLEURTJES..

€29,50