Zo gesloten – Ma: 9 tot 17 – Di: 10 tot 21 – Wo tot Za: 9 tot 17

Bel/app voor een afspraak! 06 3020 3532

Heb je een vraag? Stuur ons een appje!

 

 

KLEURENLAP

Tijdens het kleurenlap leer je welke kleuren jou helemaal fantastisch staan. Zijn het koele, warme, heldere of juist gedempte kleuren? En hoe zit het met het contrast tussen verschillende kleuren. Tijdens deze 1 op 1 sessie gaan we dit uitgebreid laten zien en vertellen. Het is toch waanzinnig om te weten met welke kleuren jij de mooiste versie van jezelf bent!

STIJL ID

In de workshop STIJL ID leer je je persoonlijkheid vertalen naar je kledingkast. Wie ben jij en waar sta je voor, is de basis van jouw unieke kledingstijl. Stijl ID is de 'whole pakkage'  van kleurenspychologie, je vrij maken van beperkte overtuigingen tot combi's maken en nog veel meer. Een mega gezellige dag die echt over 'jou' mag gaan met heerlijk eten en drinken. Dus ben jij net als ons een kleding junkie of heb je juist geen idee wat je stijl is en wat bij je past, dan is deze workshop echt iets voor jou!

⋒ Stel je eens voor...

Dat alles mogelijk is, dat je al je beperkende overtuigingen los mag laten, dat jij het waard bent om helemaal te shinen en te laten zien wie de liefdevolle versie van jezelf is.

En wanneer:

  • Je je kast opent, het is een feest om naar te kijken, want dit ben jij!
  • Je precies weet wat jij nodig hebt in je outfit, om je goed te voelen voor die dag!
  • Je je krachtig en zelfverzekerd voelt, omdat je outfit helemaal klopt!
  • Je precies weet wat je moet toevoegen aan je outfit om voor jou de perfecte balans te creëren.
  • Je iedere dag je mood voor de dag kunt manifesteren, omdat je weet waar je je helemaal happy in voelt.

Wordt jij ook mega enthousiast van de combi zelfontwikkeling en alles omtrent jouw unieke kledingstijl ontdekken!  Dan is de workshop STIJL ID (een mega kado) echt iets voor jou!