Zo-Ma gesloten – Di: 10 tot 21 – Wo tot Vr: 9 tot 18 – Za: 9 tot 17

Bel/app voor een afspraak! 06 3020 3532

Heb je een vraag? Stuur ons een appje!

"Haar is een verlengstuk van wie jij bent en voor ons is het dan ook echt een MUST dat jouw haar ECHT bij jou past"

Producten

Gezond haar is voor ons heel belangrijk. Wij werken met de stylingproducten van Maria Nila en KEVIN.MUPRHY.  Van super fijne verzorging tot de lekkerste beach en texture sprays! Voor ons is kleuren met OLAPLEX echt een MUST! Olaplex zorgt ervoor dat je haar zo min mogelijk beschadigd en herstelt van binnen uit. Daarnaast gebruiken wij de toners en Fabuloso color conditioners van EVO. Hiermee kunnen we alle kleuren zelf samenstellen en hierbij ook nog voor jou een bijpassende conditioner maken, zodat je thuis je kleur zelf kunt bijhouden.

Knippen
A

Knippen + drogen

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨40
B

Knippen + stylen

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨47,50
C

Knippen + stylen lang haar

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨55
Updo
A

Je haar is al gewassen en eventueel geprept, daarom kunnen we meteen aan de slag met jouw updo! Haarspeldjes en styling producten zijn met deze QUICK UPDO uiteraard inclusief!

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨40
B

Na het adviesgesprek starten we met een heerlijke was en verzorgd sessie in onze wasstraat. Daarna gaan we je haar drogen en preppen met de lekkerste producten, geschikt voor jouw haartype en stijl! Met deze basis kunnen we voor jou de tofste look maken die goed blijft zitten!

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨55
C

We beginnen met een uitgebreide was en verzorg sessie. Daarna gaan we je haar drogen en preppen met de lekkerste producten geschikt voor jouw haartype en stijl! Voor extra stevigheid of vorm föhnen we je haar stevig of gebruiken we de krultang . Als eventuele finishing de updo.

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨72,50
Highlights
A

Highlights 1/2

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨120
B

Highlights 3/4

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨145
C

Highlights C

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨167,50
Kleuren
A

Met kleur A wordt alleen je aanzet bijgewerkt. Tijdens het adviesgesprek bespreken we de kleur die mooi aansluit bij de kleur in je lengtes en punten. De verf wordt uitgespoeld en je haar wordt gewassen en verzorgd. Tot slot wordt je haar gedroogd en gestyled met fijne producten geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨67
B

Met kleur B wordt je aanzet bijgewerkt en je lengtes en punten krijgen een milde opfris (in)kleuring die daar mooi bij past. Welke kleur er goed bij jou past bespreken we uitgebreid in het adviesgesprek. De verf wordt uitgespoeld en je haar wordt gewassen verzorgd. Tot slot wordt je haar gedroogd en gestyled met fijne producten geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨80
C

Bij kleur C wordt de aanzet gekleurd en worden je lengten en punten met cellophanes behandeld. Dit is een zeer verzorgende kleur+glans behandeling. In het adviesgesprek wordt uitgebreid gesproken welke kleur het beste bij jou past. De kleuring wordt uitgespoeld en je haar wordt  gewassen en vezorgd. Daarna wordt je haar gedroogd en gestyled met fijne producten geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨105
Losse behandelingen
Cellophanes

cellophanes is een super verzorgende kleur-glans behandeling. Versterk je natuurlijke haarkleur met deze transparante kleuring of geef je geverfde haar een extra verzorgende kleur boost! Na de kleuring wordt je haar uitgespoeld en wordt je haar gewassen en verzorgd. Tot slot wordt je haar gedroogd en gestyled met fijne producten geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨60
Herstelbehandeling + productadvies

Gezond haar vinden wij mega belangrijk. Er zijn heel veel verschillende haartypes en ook heel heel veel soorten verzorgingsproducten. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte haarroutine. Tijdens een herstelbehandeling krijgt je haar een mega verzorgende boost een heerlijke hoofdmassage √®n advies welke producten je haar nodig heeft om in de beste conditie te brengen. Maar ook welke producten je nodig hebt om de voor jou perfecte hairdo te cre√ęren. Je gaat naar huis met mega verzorgde lokken en een aantal samples om thuis lekker uit te testen.

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨60
Kids knippen

Bij knippen voor kids tm. 12 jaar is wassen (indien nodig) inclusief.  Onder het genot van een limo en wat lekkers gaan we lekker aan de slag! Na de knipbehandeling wordt het haar gestyled en naar wens gesprayd met funky kleurtjes.

Meer lezen Minder lezen
‚ā¨35