Zo-Ma gesloten – Di: 9 tot 21 – Wo tot Vr: 9 tot 18 – Za: 9 tot 17

Bel/app voor een afspraak! 06 3020 3532

Heb je een vraag? Stuur ons een appje!
Salon
Milou & Jenny

Sinds 2009 delen we samen onze passie in onze hair & concept store Salon Stijl. De liefde en creativiteit voor haar delen we graag met onze klanten. Wat wij helemaal te gek vinden is het maken van mooi haar!

"Haar is een verlengstuk van wie jij bent en voor ons is het dan ook echt een MUST dat jouw haar ECHT bij jou past"

Haarmenu

Wij staan voor kwaliteit, eerlijk advies en creativiteit. Voor ons is het adviesgesprek de kern van elke behandeling in ons menu. Pas als wij weten wie jij bent, waar je van houdt en wat jouw stijl is, kunnen wij het mooiste haar maken wat perfect past bij jou!

KNIPPEN

We starten altijd met een uitgebreid ADVIESGESPREK. Wie ben jij, waar houd je van en wat is jouw stijl. Samen maken we hier een vertaling van naar jouw haar.

A

Na het adviesgesprek wordt je haar GEKNIPT . Met de lekkerste PRODUCTEN voor jouw haartype en stijl, GEDROOGD en in een toffe look GESTYLED.

€32,50
B

Na het adviesgesprek starten we met een heerlijke WAS en VERZORG sessie geschikt voor jouw haartype. Terug voor de spiegel gaan we je haar KNIPPEN. Daarna gebruiken we de lekkerste PRODUCTEN voor jouw haartype en stijl. Dan wordt je haar GEDROOGD en in een toffe look GESTYLED.

€37,50
C

Na het adviesgesprek starten we met een heerlijke WAS en VERZORG sessie geschikt voor jouw haartype. Je haar wordt GEKNIPT en met de lekkerste PRODUCTEN, GEDROOGD en GEPREPT. Vanuit daar wordt je haar UITGEBREID GESTYLED. Dit kan met een föhn sessie of een met tools, zoals de krul of stijltang. Lang haar + €15

€48
UPDO

We starten altijd met een uitgebreid ADVIESGESPREK. Hierin bespreken we o.a. wat jouw stijl is, wat voor gelegenheid je hebt, wat je aantrekt en wat de beste vertaling hierin is naar jouw updo!

A

Je haar is al gewassen en eventueel geprept, daarom kunnen we meteen aan de slag met jouw updo! Haarspeldjes en styling producten zijn met deze QUICK UPDO uiteraard inclusief!

€35
B

Na het adviesgesprek starten we met een heerlijke WAS en VERZORG sessie in onze wasstraat. Daarna gaan we je haar DROGEN en PREPPEN met de lekkerste PRODUCTEN, geschikt voor jouw haartype en stijl! Met deze basis kunnen we voor jou de tofste look maken die goed blijft zitten!

€47,50
C

We beginnen met een uitgebreide WAS en VERZORG sessie. Daarna gaan we je haar DROGEN en PREPPEN met de lekkerste PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en stijl! Voor extra stevigheid of vorm FÖHNEN we je haar stevig of gebruiken we de KRULTANG . Als eventuele finishing de UPDO.

€65
HIGHLIGHTS

Highlights zijn er in allerlei soorten en maten! Naar aanleiding van een uitgebreid ADVIES GESPREK, gaan we bepalen welke techniek en hoeveelheid, er nodig is om jouw look te creëren.

|excl. |Knippen |€25|

A

Met HIGHLIGHTS A wordt je kleur deels bijgewerkt en/of ingezet. Om je haar zo gezond en sterk mogelijk te houden gebruiken wij heel graag OLAPLEX. De verf wordt uitgespoeld en je haar wordt GEWASSEN en VERZORGD. Het kleurproces wordt gefinisht met een TONER die jouw highlights de juiste tint geeft, die perfect bij jou past.  Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN die jouw look verzorgen en versterken.

€107,50
B

Met HIGHLIGHTS B wordt je kleur grotendeels bijgewerkt en/of ingezet. Om je haar zo gezond en sterk mogelijk te houden gebruiken we heel graag OLAPLEX. De verf wordt uitgespoeld en je haar  wordt GEWASSEN en VERZORGD. Het kleurproces wordt gefinisht met een TONER die jouw highlights de juiste tint geeft, die perfect bij jou past. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN die jouw look verzorgen en versterken.

€130
C

Met HIGHLIGHTS C wordt je hele haar ingezet. Om je haar zo gezond en sterk mogelijk te houden gebruiken we heel graag OLAPLEX. De verf wordt uitgespoeld en je haar wordt GEWASSEN en VERZORGD. Het kleurproces wordt gefinisht met een TONER die jouw highlights de juiste tint geeft, die perfect bij jou past. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN die jouw look verzorgen en versterken.

€150
KLEUREN

In het ADVIESGESPREK bespreken we wat nodig is om de kleur te creëren die het beste bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je haar gezond blijft en daarom kleuren we altijd zo mild mogelijk!

|excl. |Knippen |€25 |

A

Met KLEUR A wordt alleen je aanzet bijgewerkt. Tijdens het ADVIESGESPREK bespreken we de kleur die mooi aansluit bij de kleur in je lengtes en punten. De verf wordt uitgespoeld en je haar wordt GEWASSEN en VERZORGD. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

€60
B

Met KLEUR B wordt je aanzet bijgewerkt en je lengtes en punten krijgen een milde opfris (in)kleuring die daar mooi bij past. Welke kleur er goed bij jou past bespreken we uitgebreid in het ADVIESGESPREK. De verf wordt uitgespoeld en je haar wordt GEWASSEN en VERZORGD. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

€72,50
C

Bij KLEUR C wordt de aanzet gekleurd en worden je lengten en punten met CELLOPHANES behandeld. Dit is een zeer verzorgende kleur+glans behandeling. In het ADVIESGESPREK wordt uitgebreid gesproken welke kleur het beste bij jou past. De kleuring wordt uitgespoeld en je haar wordt  GEWASSEN en VERZORGD. Daarna wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

€92,50
LOSSE BEHANDELINGEN
Cellophanes

CELLOPHANES is een super verzorgende kleur-glans behandeling. Versterk je natuurlijke haarkleur met deze transparante kleuring of geef je geverfde haar een extra verzorgende kleur boost! Na de kleuring wordt je haar uitgespoeld en wordt je haar GEWASSEN en VERZORGD. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

€52,50
Olaplex

Met de OLAPLEX HERSTELBEHANDELING wordt je haar van binnenuit gevoed en hersteld. De behandeling vindt plaats in onze ‘wasstraat’. Na de herstelbehandeling wordt je haar GEWASSEN en VERZORGD. Tot slot wordt je haar GEDROOGD en GESTYLED met fijne PRODUCTEN geschikt voor jouw haartype en haarstijl.

€32,50
Kids

Bij KNIPPEN voor kids ™ 12 jaar is WASSEN (indien nodig) inclusief.  Onder het genot van een limo en wat lekkers gaan we lekker aan de slag! Na de knipbehandeling wordt het haar GESTYLED en naar wens gesprayd met FUNKY KLEURTJES.

€29,50